Mijn naam is Esmée van der Veer. Getrouwd met de liefde van mijn leven, trotse moeder van onze 2 kinderen. Wij wonen in Sirjansland, een klein dorpje op het mooie Schouwen-Duiveland, waar ik aan huis mijn kapsalon heb mogen realiseren.
 
Als klein meisje was ik altijd al bezig met haren. Vriendinnen moesten regelmatig in de stoel zitten zodat ik het haar kon vlechten of opsteken. Het was dus al vroeg duidelijk welke beroepskeuze ik ging maken ;) 

Nadat ik in 2014 mijn diploma behaalde op de middelbare school, startte ik op de kappersopleiding. In 2017 behaalde ik mijn allround kappers diploma en een visagie diploma. Hierna ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in een kapsalon als kapster met het plan in mijn achterhoofd om ooit mijn eigen salon aan huis te openen. In de jaren tijdens de kappers opleiding en daarna deelde ik wel eens iets op sociale media van mijn opsteekkunsten. Al snel kreeg ik aanvragen van verschillende bruiden en gasten om hun haar van een mooi feestelijk kapsel te voorzien. 

Na verloop van tijd wist ik het zeker! Ik ga verder voor mezelf en voornamelijk als bruidsstyliste. Na het volgen van online cursussen en een 1 op 1 training bij Maria's hairlooks durfde ik de stap te zetten om voor mezelf te beginnen. Op 1 juli 2020 is Hair by Esmee officieel een bedrijf geworden. Vrijwel direct stroomden de aanvragen binnen van bruiden & daggasten om hun haar mooi te maken voor een speciale gelegenheid. Dit is precies waar ik altijd van droomde, eigen baas zijn en gezellig 1 op 1 contact met mijn klanten. Om nu iedere week deel te mogen zijn van iemands mooiste dag uit hun leven is geweldig en voelt tegelijk als een grote eer.