Reactie plaatsen

Reacties

Rosanne
6 maanden geleden

Op 14 September heeft Esmee mijn haar en make-up verzorgd. Eerst de proefsessie gehad wat meteen al goed en vertrouwd voelde. We hebben veel gelachen tijdens de proefsessie maar ook op de grote dag.
Ook luisterde Esmee naar mijn wensen en deed er alles aan om aan mijn wensen te voldoen. Ik wilde graag een beetje verlenging van mijn haar. De gasten waren verliefd op mijn haar en hadden niet door dat er een stukje verlenging aan zat. Esmee heeft de verlenging mooi door mijn eigen haar verwerkt. Als ik de foto’s terug kijk ziet mijn make-up en haar er perfect uit. Het is heel de dag goed blijven zitten!
Ik wilde geen opvallende make-up en dat was ook goed gelukt.
Mijn nichtje heeft ook make up en feestkapsel bij Esmee gedaan. Mijn nichtje was er ook super blij mee. Ook bij haar heeft het haar en make-up heel de dag goed gezeten.
Esmee heeft ook de make-up van mijn moeder verzorgt. Ook bij haar zat het de hele dag goed en mijn moeder was er super blij mee.
Ik raad Esmee zeker aan!

Anne
8 maanden geleden

Esmée heeft op acht september 2023 mijn haar en make-up verzorgd voor onze bruiloft. Voorafgaand aan onze grote dag heb ik een proefsessie gehad. De proefsessie was erg fijn omdat Esmée de tijd heeft genomen om mij te laten ontdekken wat ik graag wilde qua kapsel. Esmée is kritisch op haar eigen werk en gaat dan ook zeker niet akkoord met minder dan een geweldig kapsel! Op onze bruiloft zat mijn haar dan ook fantastisch. Ook tijdens het feest waarbij er is gesprongen en gedanst is mijn kapsel goed blijven zitten! Ook qua make-up heeft Esmée zeker oog voor wat bij iemand past. Een flinterdunlijntje eyeliner liet mijn ogen beter uitkomen, en ze had gelijk.

Esmée is een heel fijn mens in de omgang. S’ochtends weet ze op de bruiloft de rust te bewaren en op de juiste momenten gezelligheid te brengen. Al met al raad ik Esmée aan iedere bruid aan!

Esmee
9 maanden geleden

Wat ben ik blij dat ik Esmée heb gevonden! Het voelde meteen vertrouwd vanaf het eerste contact en tijdens de proefsessie. Ze denkt fijn mee en kijkt echt wat er bij je past.
Tijdens de ochtend van de bruiloft was het ook heel fijn en rustig opstarten, met een schitterend eindresultaat! Esmée hielp ook nog mee met het aankleden, toch fijn die extra handen! Ik heb tijdens de dag maar ook achteraf alleen maar complimenten gehad over mijn haar en het prachtige sieraad! Het bleef ook heel de dag prachtig zitten. Lieve Esmée, heel erg bedankt!

Annelies Nieuwenhuijse
9 maanden geleden

Esmee heeft 13 juli mijn kapsel en make-up verzorgt op onze grote dag!
Esmee houd je vrij in je eigen keuzes, dat is zo fijn! Ik vond het lastig wat er bij mijn jurk paste en Esmee hielp mij hiermee. Ze denkt zo fijn mee en weet goede tips te geven.
Ik bewonder steeds hoe professioneel ze werkt en wat ze voor kapsels ze allemaal kan maken! Het is bijzonder!
Esmee heeft er voor gezorgd dat ik een rustige start van onze grote dag had en de hele dag heeft mijn haar en make-up top gezeten:) ik heb heel de dag door complimenten gehad.
Esmee is een topper! Ik ken geen betere haarstyliste dan Esmee! Echt een aanrader.
Lieve Esmee, ga door hoe je nu werkt, je bent echt zo’n topper! Nogmaals grote dank voor wat je voor mij betekend hebt. Je rust, professionaliteit en creativiteit siert jou enorm!
Je bent die dag niet alleen bezig met het haar maar onbewust kalmeer je de bruid en zorg je voor een fijne en relaxte sfeer in een drukke ochtendspits van onze trouwdag :)

José Niewenhuijse
2 jaar geleden

Eind juni ben ik getrouwd en heeft Esmee mijn haar en make-up gedaan.
Esmee is echt top! Ze is erg precies en eerlijk, het was ook altijd heel gezellig. Tijdens de proefsessie voelde ik mij vrij om mijn wensen kenbaar te maken en aan te geven als iets nog net niet naar mijn zin was.
Bij het klaar maken op de bruiloft was Esmee niet alleen bezig met mijn haar en make-up, maar hielp ze ook nog met mijn jurk en legde mijn jurk goed voor de first-look.
Ik had een half-up-do. Het kapsel heeft heel de dag perfect gezeten!
In de korte tijd die volgde heeft ze ook nog het haar van mijn 2 schoonzusjes gedaan. Wat ook perfect zat.
Al met al, een aanrader!

Janine
2 jaar geleden

Esmee heeft mijn kapsel en make-up verzorgd voor mijn bruiloft. Het contact vooraf was ontzettend fijn en voelde vertrouwd. De proef sessie was gezellig, maar vooral erg nuttig. We namen wat opties door en probeerde het een en ander. Esmee stond voor alles open en gaf goede tips, juist in combinatie met de soort jurk en sluier. Ik merkte direct dat ik in goede handen was! Met één woord wist Esmee genoeg en daardoor kwamen we snel tot mijn droom kapsel.
De dagen tussen de proef sessie en de bruiloft heb ik iedere dag naar de foto van mijn kapsel gekeken, ik was er helemaal weg van!
Op de vroege ochtend van de bruiloft kwam Esmee vrolijk bij mij thuis voor zowel mijn haar en make-up, als dat van mijn moeder en schoonzus. Een vol geplande ochtend met een strak schema, maar dat was nergens aan te merken. Het voelde ontzettend relaxed om de dag bij Esmee in de stoel te beginnen.
Mijn haar was perfect gedaan: precies zoals ik het in m’n hoofd had, maar dan de betere uitvoering. Ook de visagie was perfect: naturel om mijn persoonlijke aspecten te accentueren.
De hele dag heeft het mooi gezeten. Ik heb veel complimenten over m’n kapsel ontvangen op de trouwdag.
Lieve Esmee, dankjewel voor je rust, gezelligheid en je geweldige werk. Je bent een topper!

Nathalie
2 jaar geleden

Wat is je haar prachtig, wat mooi, wat gaaf je haar, wat origineel je haar, wauw je make-up is ook heel mooi. Zo ging het de hele dag door en dat allemaal dankzij Esmee. Het was niet het makkelijkste kapsel wat ik gekozen had maar ze greep de uitdaging met enthousiasme aan. Het was heerlijk ontspannen en gezellig tijdens de proefsessie maar ook op bruiloft zelf. En het zat s'avonds nog steeds zoals het s'ochtends zat. Perfect dus! Echt een aanrader! Dankjewel Esmee voor het mede mogelijk maken van onze geweldige dag!

Jessica
2 jaar geleden

Als je een prachtig kapsel wilt voor je bruiloft dan moet je bij Esmee zijn! Ze maakt de mooiste creaties en luistert goed naar je wensen! Daarnaast is het ook heel gezellig. Ook voor bruidsmake-up ben je bij haar op het juiste adres. Mijn make-up zat er 's avonds nog steeds mooi op! Ik kreeg heel veel complimenten over mijn haar en make-up op mijn bruiloft. Dankjewel Esmee!

Miranda Van Wingerden
2 jaar geleden

Esmee is een hele lieve, gezellige meid.
Vraagt goed door wat je wensen zijn.
Er is nog geen moment geweest dat ik spijt had van mn haar en make-up. Het zat GEWELDIG!🖤