Reactie plaatsen

Reacties

José Niewenhuijse
9 maanden geleden

Eind juni ben ik getrouwd en heeft Esmee mijn haar en make-up gedaan.
Esmee is echt top! Ze is erg precies en eerlijk, het was ook altijd heel gezellig. Tijdens de proefsessie voelde ik mij vrij om mijn wensen kenbaar te maken en aan te geven als iets nog net niet naar mijn zin was.
Bij het klaar maken op de bruiloft was Esmee niet alleen bezig met mijn haar en make-up, maar hielp ze ook nog met mijn jurk en legde mijn jurk goed voor de first-look.
Ik had een half-up-do. Het kapsel heeft heel de dag perfect gezeten!
In de korte tijd die volgde heeft ze ook nog het haar van mijn 2 schoonzusjes gedaan. Wat ook perfect zat.
Al met al, een aanrader!

Janine
10 maanden geleden

Esmee heeft mijn kapsel en make-up verzorgd voor mijn bruiloft. Het contact vooraf was ontzettend fijn en voelde vertrouwd. De proef sessie was gezellig, maar vooral erg nuttig. We namen wat opties door en probeerde het een en ander. Esmee stond voor alles open en gaf goede tips, juist in combinatie met de soort jurk en sluier. Ik merkte direct dat ik in goede handen was! Met één woord wist Esmee genoeg en daardoor kwamen we snel tot mijn droom kapsel.
De dagen tussen de proef sessie en de bruiloft heb ik iedere dag naar de foto van mijn kapsel gekeken, ik was er helemaal weg van!
Op de vroege ochtend van de bruiloft kwam Esmee vrolijk bij mij thuis voor zowel mijn haar en make-up, als dat van mijn moeder en schoonzus. Een vol geplande ochtend met een strak schema, maar dat was nergens aan te merken. Het voelde ontzettend relaxed om de dag bij Esmee in de stoel te beginnen.
Mijn haar was perfect gedaan: precies zoals ik het in m’n hoofd had, maar dan de betere uitvoering. Ook de visagie was perfect: naturel om mijn persoonlijke aspecten te accentueren.
De hele dag heeft het mooi gezeten. Ik heb veel complimenten over m’n kapsel ontvangen op de trouwdag.
Lieve Esmee, dankjewel voor je rust, gezelligheid en je geweldige werk. Je bent een topper!

Nathalie
10 maanden geleden

Wat is je haar prachtig, wat mooi, wat gaaf je haar, wat origineel je haar, wauw je make-up is ook heel mooi. Zo ging het de hele dag door en dat allemaal dankzij Esmee. Het was niet het makkelijkste kapsel wat ik gekozen had maar ze greep de uitdaging met enthousiasme aan. Het was heerlijk ontspannen en gezellig tijdens de proefsessie maar ook op bruiloft zelf. En het zat s'avonds nog steeds zoals het s'ochtends zat. Perfect dus! Echt een aanrader! Dankjewel Esmee voor het mede mogelijk maken van onze geweldige dag!

Jessica
10 maanden geleden

Als je een prachtig kapsel wilt voor je bruiloft dan moet je bij Esmee zijn! Ze maakt de mooiste creaties en luistert goed naar je wensen! Daarnaast is het ook heel gezellig. Ook voor bruidsmake-up ben je bij haar op het juiste adres. Mijn make-up zat er 's avonds nog steeds mooi op! Ik kreeg heel veel complimenten over mijn haar en make-up op mijn bruiloft. Dankjewel Esmee!

Miranda Van Wingerden
een jaar geleden

Esmee is een hele lieve, gezellige meid.
Vraagt goed door wat je wensen zijn.
Er is nog geen moment geweest dat ik spijt had van mn haar en make-up. Het zat GEWELDIG!🖤

Willemijn van den Berg
2 jaar geleden

Esmee is een lieve em vrolijke meid bij wie je meteen op je gemak voelt! Ze luistert naar je wensen, heeft extra extensions om je haar precies te krijgen zoals je het wilt.. en make-up zat perfect en was prachtig! De drie uren proefsessie waren zo omgevlogen. Bedankt voor alles Esmee!

Dirma Mol
2 jaar geleden

Absoluut een topkapster. Ze heeft mij een prachtig bruidskapsel en bruidsmake-up gegeven op onze prachtige dag. Luistert echt naar je wensen en denkt met je mee. Niks is te gek, je krijgt het echt zoals jij wilt. Nog geen moment spijt van gehad.

Esther van Groningen
2 jaar geleden

Top kapster!! Mijn haar zat geweldig en mijn make-up ook.
Zeker een aanrader!!

Doreen
2 jaar geleden

Absoluut de nummer 1 kapster! Met de prachtigste resultaten, echt een aanrader.